Over Ons

Afspraak maken? Bel of app ons: 0651 551 557 We zijn dagelijks bereikbaar tot 21.00 uur!

Email: info@vloermaester.nl

P L A N C K & P A R K E T

GEWOON GOED!

VLOERMAESTER

Eind 2005 zijn wij begonnen met het plaatsen van massief houten vloeren door heel Nederland. Eerst onder de naam De Vloerenvakman. Welke later om juridische redenen werd veranderd in Quenck Vloerenvakwerk.

 

Inmiddels werken we alweer een paar jaar onder de naam Vloermaester, een naam die ons inziens het meest past bij wat wij doen en wie wij zijn.

 

Wij streven naar 100% perfectie, naar het ultieme meesterschap zowel tijdens het leggen van vloeren als het renoveren ervan. En we mogen in alle bescheidenheid stellen dat wij waarmaken wat wij beloven! En dat u als klant krijgt wat u mag verwachten.

 

Natuurlijk gaat er bij ons tijdens het proces ook wel eens iets niet direct perfect. Maar bij oplevering van ons werk realiseren we 100% tevredenheid bij zowel onze klant als bij onszelf. Zoals het hoort.

 

Wij hebben ons gespecialiseerd in de wat moeilijker te leggen vloeren als Visgraat en Hongaarse punt maar leggen met evenveel plezier en evenveel zorg planken vloeren en parket. Daarnaast zijn we goed in het renoveren van bestaande houten / parketvloeren.

 

Wij houden van ons vak! Dat merk je. En dat zie je.

 

Ik hoop u binnenkort als klant in ons bestand te mogen opnemen! Iedere klant, groot of klein, is ons dierbaar en kan op onze volledige service rekenen!

 

Harm Veyer

 

Copyright @ All Rights Reserved

Al onze prijzen zijn exclusief BTW!